Highlights van Toronto, de leukste highlights en bezienswaardigheden

Highlights van Toronto bezienswaardigheden

Met deze activiteiten, bezienswaardigheden en highlights van Toronto maak je een bezoek aan deze geweldige stad altijd een succes. Toronto staat natuurlijk model voor Canada. Deze altijd levendige stad is een smeltkroes van culturen, waardoor er altijd wel een festival is of een kleurrijke street parade. De CN Tower is waarschijnlijk wel de meest iconische highlight van de grootste stad van Canada. Vanuit het vliegtuig zie je deze toren al van veraf boven de enorme wolkenkrabbers uitsteken. Ga je deze miljoenenstad bezoeken? Zorg dan zeker dat je de onderstaande highlights van Toronto niet mist!

Toronto is een bruisende toeristische trekpleister die bekend staat om zijn diverse architectuur, multiculturele atmosfeer, levendige festivals, uitstekende winkelmogelijkheden en rijke culturele scène. De stad herbergt een indrukwekkende mix van historische en moderne architectuur, variërend van iconische bezienswaardigheden zoals de CN Tower tot charmante historische wijken zoals Distillery District.

Als een van ’s werelds meest multiculturele steden biedt Toronto een smeltkroes van culturen. Het gevolg hiervan is een verrukkelijke culinaire scene en talloze festivals die het hele jaar door plaatsvinden, zoals het Toronto International Film Festival en Caribana. Van grote winkelcentra tot boetieks en markten, Toronto biedt eindeloze mogelijkheden voor winkelliefhebbers, terwijl liefhebbers van kunst en cultuur kunnen genieten van de vele musea, galerijen en theaters die de stad huisvest. Met zijn levendige sfeer en eindeloze attracties is Toronto een topbestemming als je naar Canada reist.

Highlights van Toronto, de leukste activiteiten en bezienswaardigheden

De stad Toronto is natuurlijk enorm. Hoewel de stad zelf ‘slechts’ 2,9 miljoen inwoners heeft, leven er maar liefst 6,2 miljoen inwoners in de GTA (Greater Toronto Area). En met een oppervlakte van maar liefst 630 vierkante kilometer mag je ook wel wat leuks verwachten om te kunnen doen.

CN Tower Edge Walk

CN Tower EdgeWalk Toronto

De CN Tower is een van de iconische highlights van Toronto en was een wonder van de architectuur uit de jaren 70. Meer dan twee decennia lang was deze toren het hoogste vrijstaande gebouw ter wereld. Deze gigantische betonnen injectienaald is echter nog steeds een enorme toeristische trekpleister en dagelijks worden duizenden toeristen van over de hele wereld naar het uitkijkdek (op 446 meter hoog) vervoerd met twee pijlsnelle liften.

Met 553 meter overtrof de CN Tower in 1976 al de hoogte van de Ostankino Tower (540m) in Moskou, toen deze nog in aanbouw was. Hiermee werd de radiotoren in Toronto het hoogste vrijstaande gebouw ter wereld, tot 2007, toen de Burj Khalifa in Dubai het record verpletterde met een hoogte van 828 meter. Vervolgens ging de Guangzhou TV & Sightseeing Tower in 2009 met het record aan de haal.

Desondanks blijft de CN-toren de hoogste vrijstaande structuur op het westelijk halfrond, het kenmerkende icoon van de skyline van Toronto en een symbool van Canada. Ook behoudt de CN Tower tot op heden een zeer apart record: het bouwwerk heeft een metalen trap met 2.579 treden naar de top van de toren. Daarmee is het de hoogste metalen trap op aarde.

Op deze hoogte is een deel van de vloer van glas gemaakt, zodat je recht naar beneden kan kijken.

Tip: Wil je omhoog op de CN Tower? Koop je kaarten online, want het kan je op een drukke dag twee uur wachttijd besparen. Bovendien zijn de kaarten online 15% goedkoper.

De CN Tower is toch wel het voornaamste icoon van Toronto, de grootste stad van Canada. Afhankelijk van het weer zie je vanuit het vliegtuig vaak de rechtopstaande ‘naald’ al statig boven Downtown Toronto uittorenen. Ondanks de honderden wolkenkrabbers die de toren omringen blijft het met vlag en wimpel het hoogste bouwwerk van Toronto.

Het is eigenlijk een vreemd idee van de CN Tower is voortgekomen ​​uit de wens van de Canadese National Railway in 1968 om een ​​groot tv- en radiocommunicatieplatform te bouwen om de regio Toronto te bedienen en hiermee de kracht van Canada en de Canadese industrie te demonstreren.

De CN Tower bezoeken

Als je in Toronto bent en de highlights van de stad wilt bezoeken, hoort een beklimming van de CN Tower er natuurlijk ook bij. De toren is grotendeels hol van binnen en op een hoogte van ongeveer 350 meter is er een uitbouw met een aantal verdiepingen, waar zich de meeste toeristenfaciliteiten bevinden: hier zijn een restaurant, een café en diverse uitkijkruimtes, waaronder een uitkijkplatforms. Doordat de uitbouw breder is dan de toren zelf, is het hier mogelijk om door een glazen vloer de diepte in te kijken.

CN Tower Edge Walk

De CN Tower Edge Walk is de meest opwindende attractie van de CN Tower en de eerste in zijn soort in Noord-Amerika. Het is ’s werelds hoogste full-circle handsfree wandeling op een 1,5 m brede richel op de top van de uitbouw op 356 meter boven de grond.

Waaghalzen kunnen in groepjes van zes over de richel lopen, terwijl ze met een harnassysteem aan een veiligheidssysteem hangen. Getrainde EdgeWalk-gidsen moedigen de deelnemers aan om hun persoonlijke grenzen te verleggen, zodat ze achterover kunnen leunen met niets anders dan lucht en een adembenemend uitzicht op Lake Ontario eronder.

De EdgeWalk is zodanig ontwikkeld dat deze voldoet aan de hoogste internationale veiligheidsnormen en duurt anderhalf uur. Tickets kosten 225 dollar plus belasting, waarvoor je ook een herinneringsvideo meekrijgt, samen met afgedrukte foto’s en een deelnamecertificaat. Deelnemers krijgen na afloop van de EdgeWalk ook een Tower Experience-ticket die toegang biedt tot de niveaus voor de LookOut, de Glass Floor en de SkyPod. Deze tickets zijn eenmalig en maximaal twee dagen geldig na de EdgeWalk. Bekijk een video van de CN Tower Edgewalk.

TIP: Als je de CN Tower bezoekt, is het verstandig de entreetickets online vast te bestellen. Vaak zijn er enorme rijen, waardoor de wachttijden flink kunnen oplopen.

Kensington Market: cultuur highlights in Toronto

Kensington Market highlights vanToronto

De Kensington Market is een karakteristieke wijk in Downtown Toronto. De wijk ligt in een ouder deel van de stad en is een van de grote trekpleisters van de stad. Kensington staat bekend om zijn gezellige openluchtmarkt, de vele gezellige restaurantjes en de hippiecultuur. Hier moet je dan ook niet opkijken als je de geur van een jointje ruikt of hippies met een fles wijn op straat ziet zitten.

De Kensington Market is een uniek ‘stukje land’ in de grote stad Toronto. Hier gelden andere regels, hangt een relaxte sfeer en waan je je zelfs een beetje in de jaren 60/70. In november 2006 werd het district erkend als National Historic Site of Canada.

Waar vind je de Kensington Market?

De Kensington Market ligt net ten noorden van Chinatown en grenst aan de oostelijke kant aan Spadina Avenue. Dundas Street West markeert de zuidgrens en Bathurst Street in het westen. De meeste exclusieve winkeltjes, cafés en andere attracties van de wijk liggen langs Augusta Avenue. Naast de gezellig markt vind je in de wijk veel mooie Victoriaanse huizen, de Kensington Community School en het Toronto Western Hospital.

Vroege geschiedenis

George Taylor Denison was een Canadese militair die in de oorlog van 1812 dienst vervulde. In 1815 kocht hij een stuk land in de hoek van Queen Street West naar Bloor Street. Het stuk grond kreeg in de jaren 50 van de negentiende eeuw een andere bestemming en tijdens de jaren 80 werden er huizen op gebouwd.

Tijdens de jaren 1880 werden huizen gebouwd op kleine percelen voor Ierse en Schotse arbeiders die naar Toronto kwamen. Hierdoor werden veel van deze woningen in de Victoriaanse stijl gebouwd. Een beetje vreemd is het wel: kleine arbeiderswoningen in Victoriaanse stijl, een bouwstijl die meestal wordt toegepast bij grotere bouwwerken. Veel van deze huizen staan ​​nog steeds langs Wales Avenue en elders in het district. De huizen die dichter bij het marktgebied staan hebben vaak een winkelgedeelte aan de voorkant van het huis.

Tijdens het begin van de twintigste eeuw nam de wijk ook veel Oost-Europese joodse en Italiaanse immigranten op. De wijk werd een opgepropt geheel en was een van de armere delen van de stad. Door het grote aantal inwoners van joodse afkomst, werd de markt al snel omgedoopt tot “Joodse Markt”. Er zaten veel kleermakers, bakkers en ambachtslieden. Tijdens de jaren 20 en 30 van de twintigste eeuw woonden er naar schatting zo’n 60.000 joden in en rond Kensington Market. Op de markt werden vooral producten verhandeld die afkomstig waren uit de thuislanden, zoals Poolse worst en Oost-Europese lekkernijen.

Na WO II

Na de Tweede Wereldoorlog vond er een grote exodus plaats en vertrok een groot deel van de bevolking naar de meer welvarende wijken van Toronto. In de jaren 50 volgde een nieuwe instroom van immigranten in de Kensington Market, waardoor de diversiteit van de bevolking nog groter werd.

Omdat Chinatown net ten oosten van Kensington ligt, waren de Chinezen het best vertegenwoordigd in het Kensington Market District. Tijdens de jaren tachtig en negentig volgden grote groepen immigranten uit Midden-Amerika, Afrika, Azië en Zuid-Amerika.

Toen er in de jaren zestig plannen waren om het Kensington District te moderniseren en te hervormen tot een blitse appartementenwijk, was burgemeester David Crombie fel gekant tegen deze stedelijke herstructureringsplannen en hij stak er een stokje voor.

Het moderne Kensington Market

De recessie van de jaren tachtig en halverwege de jaren negentig zorgde voor veel leegstand in de wijk. De instroom van Latijns-Amerikaanse immigranten zorgde dat er in toenemende mate lekkernijen werden verkocht. voedsel. De komst van nieuwe bedrijven eind jaren negentig leidde tot de opleving van Augusta Avenue.

De wedergeboorte van Augusta Avenue zorgde dat de yuppies hun heil elders zochten en toen een Nike-winkel zich hier probeerde te vestigen werden tientallen sportschoenen uit protest besmeurd met verf. De bewoners vonden het kennelijk ongepast om zo’n soort winkel in de buurt op te nemen.

Tegenwoordig is de buurt een bekende toeristische attractie en een centrum van het culturele leven van Toronto, waar kunstenaars, schrijvers en straatartiesten het straatbeeld bepalen. Talloze terrasjes en heerlijke buitenlandse restaurantjes maken het gebied tot een heerlijke bestemming voor de zomeravond.

De grondprijzen zijn sterk gestegen door de enorme aantrekkingskracht, maar toch blijft de Kensington Market een immigrantengemeenschap.

National Historic Site

In november 2006 werd Kensington Market uitgeroepen tot National Historic Site van Canada. Hiermee blijft de unieke sfeer en het bijbehorende straatbeeld behouden. Met deze status is het gebied beschermd tegen grootschalige bouwprojecten en zijn tijdens het zomerseizoen delen van Kensington Market alleen toegankelijk voor voetgangers.

De smalle straatjes maken het sowieso al lastig het gebied met de auto te bezoeken, laat staan om te parkeren. daging voor wie rijdt en vooral voor parkeren in de buurt. Natuurlijk is lopend de beste manier om de live-muziek, dans, straattheater en games te bekijken.

Highlights van de Kensington Market

Enkele opmerkelijke bezienswaardigheden op de Kensington Market zijn de Number 8 Fire Station, Tom’s Place, Bellevue Square Park met een standbeeld van acteur Al Waxman en het St. Stephen’s Community House. Ook The Garden Car staat sinds 2007 op Kensington Market en is een openbaar kunstwerk dat ook dienst doet als gemeenschapstuin.

Winkels en restaurantjes

Het district zit bomvol met leuke, kleine en gezellige winkeltjes waar je heerlijke delicatessen kan kopen, maar ook een enorme verscheidenheid aan vlees, vis en andere producten. Er zijn talloze verschillende bakkerijen, kruiden- en kaaswinkels en andere specialiteitswinkels.

De vele horecagelegenheden bieden werkelijk voor elke cultuur wat wils. Met name de afgelopen jaren heeft er in de wijk een kleine explosie plaatsgevonden waarbij luxe cafés, restaurants en clubs veel kleine, oudere bedrijfjes hebben vervangen. Door deze verschuiving speculeren kenners dat het authentieke Kensington Market ten einde loopt en dat er voor de wijk een nieuw tijdperk aanbreekt. Bekijk deze video voor een goede indruk.

Festivals

Het jaarlijkse “Kensington Market Festival of Lights” is een winterfestival dat wordt gevierd met een parade door de straten van Kensington Market tijdens de kortste dag van het jaar op 21 december. Deze optocht met reuzenpoppen, vuurspuwers, steltenlopers en sambamuzikanten werd in 1987 voor het eerst georganiseerd en sindsdien trekt het jaarlijkse evenement vele bezoekers naar de wijk.

Het Pedestrian Sundays-festival is een festijn waarbij de wijk met autovrije zondagen een heerlijk gebied wordt voor feesten en evenementen. Tijdens het festival zijn de straten van Kensington Market gevuld met uitbundige mensen en is er van alles te doen, waaronder optredende bands, gezellige standjes met hapjes en talloze optredende artiesten. Dus ben je tijdens de zomer in Toronto, dan kun je het best op een zondag naar Kensington Market gaan.

Royal Ontario Museum

Het Royal Ontario Museum, kortweg ROM, is wellicht een van de meest indrukwekkende musea ter wereld, niet alleen vanwege het uiterlijk van het pand, maar ook vanwege de vrijwel nooit eindigende cyclus van evenementen en tentoonstellingen.

Het Royal Ontario Museum, opgericht in 1914, toont kunst, cultuur en natuur van over de hele wereld en door de eeuwen heen. Het grootste en meest uitgebreide museum van Canada behoort tot de top 10 van culturele instellingen in Noord-Amerika en herbergt een collectie van wereldklasse van 13 miljoen kunstwerken, culturele objecten en natuurhistorische exemplaren, te zien in 40 galerieën en tentoonstellingsruimten. Als het vooraanstaande veldonderzoeksinstituut van het land en een internationale leider in nieuwe ontdekkingen, speelt de ROM een cruciale rol bij het bevorderen van begrip van de artistieke, culturele en natuurlijke wereld. Door de originele erfgoedarchitectuur te combineren met de hedendaagse door Daniel Libeskind ontworpen Michael Lee-Chin Crystal, dient de ROM als een nationaal monument en een dynamische culturele bestemming in het hart van Toronto waar iedereen van kan genieten.

Enkele opmerkelijke collecties zijn onder meer dinosaurussen (maar dan kun je beter het Royal Tyrell Museum in Drumheller bezoeken), mineralen, Afrikaanse kunst, Europese geschiedenis en de Canadese geschiedenis.

Toronto Zoo

De Toronto Zoo is met een oppervlakte van 287 hectare de grootste dierentuin van Canada. Het totale oppervlak van de dierentuin is verdeeld in zeven zoögeografische regio’s: Indo-Malaya, Afrika, Amerika, Toendra Trek, Australie-azië, Eurazië en het Canadese domein. Sommige dieren worden binnen in paviljoens tentoongesteld en buiten in wat hun natuurlijke omgeving zou zijn, met bezichtiging op vele niveaus.

In de dierentuin zijn ook gebieden te vinden zoals de Kids Zoo, Waterside Theatre en Splash Island. Het heeft een van de meest taxonomisch diverse dierencollecties van alle dierentuinen ter wereld. Momenteel zijn er meer dan 5.000 dieren te vinden, inclusief ongewervelde dieren en vissen die in totaal meer dan 500 soorten vertegenwoordigen.

Zowel in de zomer als in de winter behoort deze schitterende dierentuin tot de absolute highlights van Toronto. Het wordt aanbevolen om de toegangskaarten online te kopen op de website van de Toronto Zoo.

uFly Flight Simulator

Hoewel deze attractie eigenlijk in Mississauga ligt, is het een van de prachtige highlights van Toronto en een schitterende ervaring om te beleven als je in om om Toronto verblijft. Als je er ooit van gedroomd hebt om piloot te worden en met een commercieel vliegtuig te vliegen, dan moet je deze kans absoluut benutten. Bij uFly’s kun je in de cockpit van een B 777-200ER zitten. Dit is een van de meest geavanceerde en realistische openbaar beschikbare vluchtsimulators ter wereld! In de simulator zit je naast een ervaren piloot die je zal helpen met opstijgen, vliegen en landen op diverse luchthavens over de hele wereld. Echt een supervette ervaring die ik je van harte kan aanbevelen!

De uFly Flight Simulator is één van de meest geavanceerde en realistische openbaar beschikbare vluchtsimulatoren ter wereld! Deze B 777-200ER is het meest minutieus gedetailleerde, hoogwaardige vliegtuigsimulator voor luchtvaarttransport waar je ooit in zult stappen. Vanaf de eerste stap zal je worden overweldigd door de details en realistische eigenschappen. Werkelijk elke centimeter is vakkundig gerepliceerd om de meest realistische ervaring mogelijk te maken. Gemaakt door echte luchtvaartprofessionals met componenten die rechtstreeks uit een echte Airlines 777 zijn gehaald, wordt het niet realistischer.

Met een volledig functionele cockpit is de 777 een vrijwel authentiek vliegtuig. Om te beginnen heeft elke schakelaar, knop en schuif exact dezelfde functie als in het echte vliegtuig. En voor het teken “ready for take-off” maak je een keuze: koud en donker of winderig. Welke uitdaging of moeilijkheidsgraad je ook kiest, je ziet alles in je volledig functionele Flight Management and Control Display Units (CDU’s).

Toronto Islands als highlights van Toronto

Het altijd drukke stadscentrum kan wel eens overweldigend zijn. De Toronto Islands zijn dan een heerlijk toevluchtsoord om lekker te ontspannen en even de drukte te ontlopen. Gelegen in Lake Ontario voor de kust van de drukke stad, zijn ze eenvoudig te bereiken met een pontje vanaf Queen’s Quay bij de Harbourfront.

De acht eilanden bieden mooie gelegenheid om in alle rust te recreëren, te zwemmen, te picknicken of te fietsen. Ook kan je een bootje huren en Lake Ontario opvaren. Meer informatie over de bereikbaarheid van de Toronto Islands vind je op deze website.

Toronto Eaton Centre

Hoewel een winkelcentrum niet als een echte highlight kan worden gezien, is het Toronto Eaton Centre wel een echte must-see als je hartje Toronto aan het verkennen bent. Gelegen aan het Yonge-Dundas Square, het Times Square van Toronto, ontvangt dit winkelcentrum meer jaarlijkse bezoekers dan elke andere topattractie in de stad. De duizelingwekkende aantallen van wel 50 miljoen in 2015 (!!!) jaarlijkse bezoekers zijn op zijn minst indrukwekkend te noemen. Zeker als je vlak voor vertrek terug naar Nederland nog even goedkoop merkkleding wilt shoppen, kun je hier je hart ophalen.

Het Toronto Eaton Centre is geheel overdekt en heeft een totaal retailoppervlak van meer dan 200.000 vierkante meter, verdeeld over diverse verdiepingen. De eerste fase van het Eaton Centre werd in 1977 geopend. In de loop der jaren hebben er uitbreidingen plaatsgevonden en in 2010 werd het gehele winkelcentrum aan een enorme renovatie onderworpen.
Het prachtige en flitsende winkelcentrum is een van de grotere winkelcentra van Noord-Amerika. Het winkelcentrum maakt deel uit van PATH. PATH is een ondergronds netwerk van 30 kilometer aan tunnels, loopbruggen en winkelgebieden dat meer dan 70 gebouwen in Downtown Toronto met elkaar verbindt. Het is het grootste ondergrondse stelsel ter wereld met meer dan 370.000 vierkante meter aan winkeloppervlakte waar ruim 1200 winkels en horecagelegenheden in gevestigd zijn.

Highlights van Toronto: Distillery District

Het Distillery District  is absoluut een van de leukere highlights van Toronto als je het mij vraagt. In dit deel van het centrum vind je talloze boetiekjes, gezellige cafés, kleine ambachtelijke winkeltjes, kunstgaleries, podia en bekroonde restaurants. Dit is in Toronto de plek om te kijken en gezien te worden.

Dit centrum van cultuur is met regelmaat internationaal geprezen en daardoor heeft dit deel van het centrum een aantrekkingskracht op zowel Canadezen als op toeristen. De karakteristiek gerestaureerde gebouwen van rode bakstenen en de Victoriaanse bouwstijl van de gerenommeerde Gooderham & Wort whiskydistilleerderij, typeren het district.

Gezelligheid voert de boventoon in dit deel van de stad. In de zomer zijn er veel live optredens van bandjes en lokale artiesten, maar ook van internationaal bekende straatmuzikanten. De altijd drukke agenda vind je op de website van de Destillery District geeft je alle benodigde informatie met een agenda van de aankomende evenementen.

Saint Lawrence Market

Het pand waarin de huidige Saint Lawrence Market is gevestigd dateert uit 1844. Destijds werd het gebouwd om de functie te vervullen van stadhuis voor Toronto.

Tegenwoordig zijn er een Food Market en een kunstgalerie in gevestigd. Door de kenners is de St. Lawrence Market een van de beste Food Markets ter wereld. Dagelijks verkopen tientallen lokale boeren hier de heerlijkste delicatessen, variërend van vlees, kaas, verse groenten en vers bereide etenswaren. Ook worden er in het pand vaak rommelmarkten en kleinere evenementen gehouden.

Het bovendeel van het gebouw, waar ooit de raadszaal was, biedt ruimte voor een galerie waarin de artefacten worden tentoongesteld uit de periode waarin het gebouw dienst deed als stadhuis.

De St. Lawrence Market is dagelijks open. Wil je deze unieke markt en een van de gezelligste highlights van Toronto bezoeken? Kijk dan voor meer informatie op de website van de Saint Lawrence Market.

Royal Ontario Museum

Het Royal Ontario Museum is Canada’s grootste natuurhistorisch museum en een van de grootste musea in Noord-Amerika. Hier vind je een bijna onuitputtelijke vaste collectie van bijna 6 miljoen museumstukken en bijzondere artefacten.

De Natural History Galleries zijn gelegen op de 2e verdieping van het pand en de World Culture Galleries op de verdiepingen 1, 3 en 4. Tot de collectie horen beeldhouwwerken uit Chinese tempels, Koreaanse kunst en talloze culturele kostuums.

De kinderen kunnen hun hart ophalen in de ruimtes met dinosaurussen en Egyptische mummies. Ook zijn er unieke totempalen van First Nations uit British Columbia tentoongesteld.

Naast de vaste collecties zijn er ook bijzondere tijdelijke tentoonstellingen. Raadpleeg voor de actuele exhibities de website van het Royal Ontario Museum. Een van de top highlights van Toronto!!

Highlights van Toronto: CNE, Canadian National Exhibition

Elk jaar in augustus wordt de historische Exhibition Place in het westen van Toronto nieuw leven ingeblazen voor de jaarlijks terugkerende CNE, de Canadian National Exhibition.

Dit evenement trekt elk jaar miljoenen bezoekers vanuit heel Canada, maar ook veel buitenlandse bezoekers die dit typisch Canadese evenement wel eens willen bijwonen. Kermisattracties, typisch Canadese lumberjackwedstrijden en nog veel leuke en gezellige attracties maken de CNE tot een enorme trekpleister in augustus.

Andere evenementen die worden gehouden op het terrein van de Exhibition Place zijn de Honda Indy Toronto in juli en diverse winter fairs.

Een bijzonder leuke manier om Toronto te verkennen is om met Baja Bikes door Downtown Toronto te fietsen. Zo leer je Toronto op een leuke en veilige manier kennen met een echte local. Ideaal voor zowel jong als oud om zo een leuk en goede overview van de stad te krijgen. De Nederlandstalige gids laat de stad in een paar uur zien. Leuk en voor iedereen verstaanbaar!

Kortom, ga je Toronto bezoeken, gebruik dan zeker bovenstaand lijstje als leidraad. Natuurlijk zijn er in een stad als Toronto eindeloos veel attracties en bezienswaardigheden. Trek daar dan maar gerust een paar weken voor uit. Met de bovenstaande highlights van Toronto weet je zeker dat je de mooiste niet mist!

Bekijk alle highlights en bezienswaardigheden van Ontario

Veelgestelde vragen

Wat is de actuele tijd in Toronto, Canada?

Hoe laat is het nu in Toronto?

Gerelateerde berichten

0 Reacties

Geef een reactie

Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

Wij maken gebruik van cookies