About

Hi, ik ben Jasper, ‘Wonderful by Nature’…

Als Canada-freak ben ik in 2016 dit platform begonnen. Gewoon, leuk, een website om mijn enthousiasme over Canada te delen. Inmiddels, vele reizen naar dit prachtige vakantieland en ervaringen verder, bereik ik jaarlijks meer dan 120.000 bezoekers, vrijwel allemaal ook Canada-liefhebbers. Wat is dat toch? Iedereen die ooit naar Canada is geweest, is enthousiast en wil weer terug?!

Toen ik voor mezelf naging wat dat gevoel toch eigenlijk behelsde, besefte ik dat Canada een one-of-a-kind is, een land dat zijn gelijke niet kent. De enorme variatie in landschappen, de strenge winters, maar ook lange hete zomers, de vele wilde dieren en de buitengewoon vriendelijke bevolking, maken een reis naar Canada tot een onvergetelijke ervaring. En elke keer als je dan na afloop aan je familie en vrienden op de kaart laat zien waar je allemaal bent geweest, dan besef je dat je wederom slechts een fractie van het hele land hebt gezien.

Inmiddels heb ik tijdens mijn vele bezoeken talloze duizenden kilometers per auto afgelegd in Canada en nog steeds blijven het slechts lijntjes op de kaart. Ik reed over bevroren moerasbodems in het verre noorden van Canada tijdens een barre winter, spotte diverse soorten walvissen langs de kusten van het prachtige Vancouver Island en verkende de ruige basaltkusten van Nova Scotia, allemaal op zoek naar mijn antwoord. Wat maakt toch dat ik hier elke keer weer naar terug wil?

Gelukkig heb ik tot op heden geen antwoord op mijn vraag. Stiekem hoop ik ook dat ik het antwoord op mijn vraag nooit zal vinden. Op die manier heb ik altijd een reden om terug te keren naar het land waarvan ik hou, Canada!

Reistips voor je vakantie naar Canada

In de talloze blogs en artikelen vind je de leukste reistips. Vind je nog geen reistips voor jouw bestemming? Laat het me dan even weten, want ik wil je een zo volledig mogelijk platform bieden voor al je reizen naar Canada. Jouw enthousiasme is mijn enthousiasme en ik hoop vice versa!

Jouw vakantie naar Canada begint hier! Warm jezelf vast op met mijn praktische reistips, beeldende omschrijvingen en alle to-do’s voor je vakantie naar Canada. Per provincie/territory heb ik alle informatie voor je gebundeld.

Wij maken gebruik van cookies