eTA Formulier aanvragen voor Canada

Aanvragen eTA formulier Canada“>

Canada heeft per 15 maart 2016 het eTA formulier ingevoerd. Het eTA formulier is vergelijkbaar met het ESTA formulier dat de VS gebruikt wanneer je het land bezoekt en is alleen geldig wanneer je per vliegtuig naar Canada reist.

Het electronic Travel Authorization formulier, ofwel het eTA formulier Canada, maakt het reizen naar Canada eenvoudiger, bevordert de doorstroming aan de Canadese douane en met dit formulier wordt tevens illegale immigratie beteugeld.

Net zoals bij andere elektronische formulieren, moet het formulier worden uitgeprint en samen met de andere verplichte reisdocumenten worden overhandigd bij het personeel van de maatschappij waarmee je naar Canada vliegt.

Aanvragen eTA formulier Canada

De voordelen van het formulier hebben vooral betrekking op veiligheid en snellere doorstroming bij de Canadese douane. Om het eTA formulier Canada te kunnen aanvragen dient men eenmalig de persoonsgegevens in te dienen, zoals de naam en geboortedatum en de gegevens van andere reisdocumenten. Aan de hand daarvan wordt de reisverificatie online verwerkt.

Het systeem lijkt voor reizigers in eerste instantie omslachtig, maar het zal de binnenkomende reizigersstroom in Canada sneller en efficiënter laten verlopen. Ook worden ongewenste migranten buiten de deur gehouden, aangezien zij voor hun reis reeds worden afgewezen.

LET OP! Het formulier is 5 jaar geldig, of als uw paspoort eerder verloopt, tot de verloopdatum op uw paspoort.

Vraag het formulier minstens 72 uur voor je vlucht aan, want zo lang kan de aanvraag en bevestiging duren. Je kan eenvoudig betalen met iDeal. De online aanvraag kan in vijf minuten zijn geregeld en 99% van de aanvragen wordt direct goedgekeurd. Je moet echt heel wat op je kerfstok hebben, wil je aanvraag worden afgekeurd.

Note: Voor de aanvraag van het eTA formulier ben je zelf verantwoordelijk, niet de reisorganisatie die je reis verzorgt!

ETA Formulier aanvraag zonder creditcard

Beschik je niet over een credit card, wil je gewoon makkelijk in het Nederlands je visum aanvragen of wil je het risico vermijden dat je op malafide websites terecht komt? De website E-Visums.nl biedt dan een gepaste oplossing.

ETA Canada aanvragen

De eTA-aanvraag kan met iDeal of overboeking  worden betaald en deze wordt direct gecontroleerd op veelvoorkomende fouten. Wanneer men een te kort paspoortnummer of ID-kaartnummer invult, kan men worden geweigerd bij de gate. Bij een verkeerd ingevulde aanvraag wordt men geassisteerd en geïnformeerd.

Daarnaast is de helpdesk van E-Visums.nl 7 dagen per week bereikbaar, zowel per e-mail als telefonisch.

ETA voor Canada aanvragen

Wij maken gebruik van cookies