Niagara Speedway ”Mario Kart’ racebaan officieel geopend

Niagara Speedway Mario Cart Niagara Falls

Pak je bananenschillen en race naar Niagara Falls, want vanaf heden is de Niagara Speedway geopend. Deze Mario Kart racebaan is een skelterbaan in het Clifton Hill Distrikt in Niagara Falls.

HOCO Limited is het bedrijf dat de Mario Kart attractie realiseerde, heeft met man en macht gewerkt om de attractie voor het zomerseizoen te kunnen openen. De Niagara Speedway is de eerste in zijn soort in Canada en het parcours beslaat een volle drie hectare.

De route die je met de skelter aflegt heeft een kurkentrekker van drie verdiepingen en een golvende heuvelafwaarts lopende helling, waardoor de kartervaring letterlijk een nieuwe dimensie krijgt.

Hoewel de special effects zoals blikseminslagen van de Mario Kart game achterwege blijven, is de unieke vorm van het racecircuit een absolute noviteit in de kartwereld, waarmee jet het gevoel krijgt in een echt Mario Kart te rijden. Dit is natuurlijk een superleuke attractie om te combineren met een bezoek aan Niagara Falls.

Niagara Speedway tarieven

  • Bestuurder: $ 12,00 voor een race van vijf minuten
  • Passagier: $ 4,00 voor een race van vijf minuten (bestuurder moet 18+ zijn)

Eigenschappen Niagara Speedway

Voor de bouw van de Mario Kart attractie werden de volgende materialen gebruikt:

  • 10.000 stalen bouten
  • 300 ton staal
  • 700 meter vangrails
  • 832 lassamenstellingen
  • 100 individuele lassen
  • 36 Go Karts
  • Hoogste punt circuit is 13 meter hoog.

Over Clifton Hill District

Het Clifton Hill District in Niagara Falls staat ook wel bekend als het entertainmentdistrict. Hier vind je leuke liveshows, veel uitgaansgelegenheden, spannende attracties en restaurants van wereldklasse.

Clifton Hill ligt op loopafstand vanaf de watervallen en heeft nachtclubs, bars, pubs, een casino en veel meer om je mee te vermaken. Er zijn allerlei leuke eetgelegenheden, van de Franse keuken tot de Italiaanse of Aziatische keuken.

Als je wilt winkelen dan kun je hier je hart ophalen, want er zijn veel leuke winkeltjes met snuisterijen, souvenirwinkeltjes, maar ook leuke hippe kledingzaken. Bekijk de website van het Clifton Hill District.

Gerelateerde berichten

0 Reacties

Geef een reactie

Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

Wij maken gebruik van cookies