Verse lunch of diner, maar ook Brusselse wafels bij The Kettle Cafe

The Kettle Cafe Clearwater British Columbia

Clearwater is een plaatsje in de Canadese Rockies en ligt grofweg op de route van Jasper naar Kamloops, of andersom natuurlijk. Vanuit Clearwater is het maar een klein stukje naar het noorden en je staat in het hart van Wells Gray Provincial Park.

Wells Gray staat bekend om de prachtige watervallen, het vele wildlife, waaronder elanden, wolven en zwarte beren en is een prachtig park waar je naar hartenlust kunt wandelen, mountainbiken, raften of gewoon heerlijk van de Canadese natuur kunt genieten.

Bezoek Wells Gray en Clearwater

Wanneer je Clearwater en Wells Gray Provincial Park bezoekt, is het een absolute aanrader om The Kettle Cafe te bezoeken. Dit gezellige café is het eigendom van een Vlaams koppel, Alain and Evelyn Bouckaert. Zij emigreerden enkele jaren geleden naar Canada en namen het café over van de oude eigenaar. Sindsdien hebben zij er een geliefde bestemming van gemaakt voor zowel de lokale bevolking als voor toeristen die de regio aandoen.

Het leuke van het café is dat de verse ingrediënten zoveel mogelijk lokaal worden ingekocht en dat er zoveel mogelijk vers wordt bereid. Ook worden er verse lunchpakketten samengesteld die je kan meenemen.

Eten bij The Kettle Cafe

The Kettle Cafe is gevestigd in het pand van Interior Whitewater Expeditions, waar je reserveringen kan maken voor diverse rafting tours in de regio, zowel voor beginners als voor gevorderden. Hiermee is het een ideale combinatie om voor of na je rafting experience lekker te eten bij het café.

In het café kun je namelijk terecht voor ontbijt, lunch of diner, verse soep of barbecue-diner. Ook kun je hier genieten van een heerlijke Brusselse wafel of een typisch Nederlandse snack, zoals een frikandel speciaal of een lekkere vleeskroket.

Natuurlijk kan je bij het café ook al je vragen stellen in het Nederlands en heeft het Belgische koppel plannetjes beschikbaar voor bezoekers van Wells Gray waar de mooiste plekjes van het park te vinden zijn.

The Kettle Cafe is gelegen nabij de verbindingsweg tussen Jasper en Kamloops. Het adres voor je navigatie is 73 Old North Thompson Highway Rd W, Clearwater, BC V0E 1N0, Canada.

Bekijk alle highlights en bezienswaardigheden van British Columbia

Wij maken gebruik van cookies