USA & Canada Reisbeurs 2020 in Zeist

USA & Canada Reisbeurs

DE USA & CANADA REISBEURS 2020 GAAT ZOALS

HET ER NU NAAR UITZIET NIET DOOR.

Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom corona en wanneer de grenzen weer open gaan, zal worden bekeken of er voldoende belangstelling is van zowel exposanten als bezoekers om de beurs te laten doorgaan.

De USA & Canada reisbeurs is een jaarlijks evenement waar je inspiratie kan opdoen voor je reizen naar Canada en de Verenigde Staten. Op de beurs staan touroperators, airlines en andere specialisten om alle ins en outs met je te delen over je volgende reisbestemming.

Omlijst met inspirerende presentaties en geïllustreerd met prachtige ervaringen, vertellen de exposanten de bezoekers wat er zoal te doen valt op de diverse bestemmingen.

Of je nu beren wilt spotten in Canada of wilt kajakken in de Grand Canyon, op deze reisbeurs ben je verzekerd van genoeg inspiratie.

Ben je voornemens om met een camper het Noord-Amerikaanse continent te gaan verkennen? Neem dan even een kijkje in de twee campers die er voor de deur staan om ze eens van binnen te bekijken.

Ben je nog niet overtuigd? Laat je informeren door de exposant. Die weet precies met welke factoren je rekening moet houden. Reis je per camper met bijvoorbeeld kinderen? Zorg dan dat je ramen achterin hebt, want anders zien alleen de bestuurder en de bijrijder de beren langs de weg.

Al dit soort vragen kun je stellen op de USA & Canada Beurs.

Stel al je vragen op de USA & Canada reisbeurs

Heb je specifieke vragen met betrekking tot een bijzondere bestemming. De specialisten die op de beurs staan hebben op al je vragen een antwoord. Of je nu de uithoeken van Yukon of Northwest Territories wilt gaan verkennen of een romantische stedentrip met Kerst wilt maken naar New York, laat je informeren en inspireren op deze beurs.

Het maakt niet uit of je nog twijfelt of je überhaupt naar de USA of Canada op vakantie wilt of reeds in het boekingsproces zit, de USA & Canada Reisbeurs is altijd een inspirerende omgeving voor liefhebbers van de Noord-Amerikaanse cultuur.

Wat kun je verwachten op de beurs?

Op de beurs staan 50+ exposanten, uiteenlopend van luchtvaartmaatschappijen tot zeer specifieke aanbieders. Houd er rekening mee dat de exposanten allemaal zeer enthousiast zijn over hetgeen ze aanbieden!

Heb je plannen voor een reis naar de Verenigde Staten of Canada? Dan is de USA & Canada Beurs the place to be!

De beurs is op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2020 in Zeist. Ikzelf zal ook op de beurs aanwezig zijn. Als je het leuk vindt om het gemeenschappelijke enthousiasme voor Canada te delen, zoek me dan even op.

Met de kortingscode OVNCGast2020 krijg je bovendien 50% korting en betaal je slechts € 5,25, wanneer je jezelf inschrijft via de website van de beurs.

Gerelateerde berichten

0 Reacties

Geef een reactie

Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *