Verkeershinder richting Jasper, Alberta

verkeershinder richting Jasper Alberta

Ga je naar Jasper op Canada Day of later deze zomer? Hou dan rekening met de verkeershinder richting Jasper door wegwerkzaamheden die bezig zijn. Met de onderstaande tips kun je jezelf goed voorbereiden en incalculeren dat de reistijd kan oplopen om in Jasper te komen met het Canada Day-weekend!

Zorg dat je een volle benzinetank hebt en check even de website http://511.alberta.ca voordat je op pad gaat.

Verkeershinder richting Jasper

Wegwerkers zijn hard aan het werk bij de Meadow Creek Bridge ten westen van Jasper op de Yellowhead Highway 16. Dit is de laatste brug in een reeks die in Jasper National Park wordt gerepareerd. Het verkeer kan in beide richtingen doorstromen door afwisselend de wegwerkzaamheden te passeren.

Ook aan de oostkant van het stadje Jasper wordt ook hard gewerkt aan de weg. Er komt een derde kiosk entry en er wordt een inhaalstrook aangelegd. Houd dus rekening met vertraging en aangepaste snelheden bij de werkzaamheden.

Ook langs Pyramid Lake Road wordt aan de weg gewerkt en afhankelijk van de weersomstandigheden duren deze werkzaamheden tot en met augustus, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Gelukkig liggen de werkzaamheden aan de Icefields Parkway tijdens het drukke zomerseizoen stil (1 juli tot en met 30 september) waarbij een het wegdek over een afstand van 30 kilometer wordt vervangen.

Ga altijd veilig en goed voorbereid op pad. Dan weet je dat je optimaal kunt genieten van je verblijf in het park. Meer informatie over wegwerkzaamheden in Jasper National Park.

Gerelateerde berichten

0 Reacties

Geef een reactie

Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

Wij maken gebruik van cookies