Via Rail: Treinreis tijdens juli 2017 voor $150 door heel Canada

Via Rail 150 jarig 2017

Het 150-jarig jubileum van Canada in 2017 brengt allemaal leuke voordeeltjes met zich mee. De toegang tot de nationale parken is gratis met de Parks Canada Discovery Pass, de Bluenose II maakt een schitterende tocht langs allerlei Oost-Canadese kustplaatsen en door het hele land zijn festiviteiten deze zomer vanwege het jubileum. En wat denk je van dit aanbod van Via Rail, de Canadese NS?

Iedereen houdt van reizen en ik weet dat veel mensen ‘ooit eens een treinreis door Canada willen maken’. Ja, ze willen het ‘ooit’. Maar nu is de tijd om deze ‘trip of a lifetime’ te maken.

Met Via Rail voor $150 door heel Canada

Met de 150e verjaardag dit jaar van Canada heeft ook VIA Rail een aantrekkelijk aanbod. Tijdens de maand juli is voor jongeren (12-25 jaar oud) mogelijk om onbeperkt te treinen in Canada over het Via Rail netwerk voor slechts  $150. En ja, de geijkte reactie is natuurlijk: jammer, want ik ben boven de 25….maar realiseer jezelf dat als je met je samen kinderen reist, dat je een onvergetelijke ervaring opdoet en dat deze bovendien een stuk betaalbaarder is dan bijvoorbeeld een campervakantie.

Ook wanneer je je vakantie deels in het oosten, deels in het westen viert, kun je je kinderen een schitterende ervaring meegeven.

De pas is te gebruiken in de economy class en voor slechts 150 piek reis je helemaal van Halifax of Toronto tot aan de westkust in Prince Rupert of Vancouver.

Via de website van Via Rail kun je de passen bestellen. Komende zomer is bedoeld voor avontuur!

http://www.viarail.ca/en/150-pass

2017-03-29T10:17:32+00:00

Leave A Comment