Sunshine Coast wegwerkzaamheden Highway 101

Sunshine Coast wegwerkzaamheden Highway 101

De Sunshine Coast is een prachtig deel van de kust van British Columbia en elke zomer rijden talloze toeristen over Highway 101 tussen Powell River en Lund om te genieten van de prachtige uitzichten, de ruige natuur en het vele wildlife dat hier te vinden is. Voor de bezoekers van de Sunshine Coast en met name voor degenen die over Highway 101 komen, is het belangrijk rekening te houden met de wegwerkzaamheden die daar plaatsvinden.

Sunshine Coast: wegwerkzaamheden Highway 101

Deze werkzaamheden gebeuren tussen Krompocker Road en Malaspina Road, een stuk van een kilometer langs de Sunshine Coast. De verbeteringen die worden uitgevoerd omvatten herstel van het wegoppervlak, aanbrengen van wegmarkeringen, verbeteringen aan de waterafvoer en tevens wordt de weg ook een stukje breder.

De weg wordt met 1,5 meter verbreed voor een betere doorstroming van het verkeer. Voorheen kwam het vaak voor dat fietsers, skaters en voetgangers ook gebruik maakten van Highway 101 en met de nieuwe maatregelen wordt de verkeersveiligheid aanzienlijk bevorderd.

De uitvoerder van het project is Blacktop Ltd. uit North Vancouver. Deze week vangen de werkzaamheden aan en naar verwachting worden deze in de herfst afgerond.

Vertragingen Highway 101, Sunshine Coast

Reizigers die over Highway 101 komen dienen rekening te houden met vertragingen. Ter hoogte van de werkzaamheden kan het verkeer afwisselend gebruik maken van één baan, waardoor er vertragingen kunnen ontstaan van maximaal 30 minuten van maandag tot en met zaterdag. Deze vertraging kan voorkomen tijdens de gehele periode van de werkzaamheden.

Highway 101 Sunshine Coast wegwerkzaamheden
2019-06-14T09:05:43+00:00