WWE Superstar haat Canada en dat laat ze merken [VIDEO]

Lacey Evans bekeuring Edmonton

WWE Superstar Lacey Evans heeft zichzelf flink voor schut gezet. Onderweg naar een event in Edmonton werd ze aangehouden door een agent omdat ze de snelheidslimiet flink overschreed. Kennelijk was Evans nogal boos en vond ze het volkomen gerechtvaardigd om te hard te rijden als superster. De video is inmiddels meer dan 300.000 keer bekeken.

De agent uit Edmonton zette stoïcijns zijn werk voort en met een vriendelijke en zichtbaar geamuseerde glimlach verwelkomt hij haar met een warm “Welcome to Edmonton”. Lacey Evans geeft op haar Twister-account aan “Canada is terrible”. Het incident van 21 september heeft ze op video vastgelegd en gedeeld met haar volgers.

Wie is WWE Superstar Lacey Evans?

Lacey Evans is nogal een karakter dat regelmatig wordt aangehouden. Ook in haar rol binnen WWE speelt ze een brutale, schone dame uit het zuiden van de States, met de slogan “Ya Nasty”, die ze ook gebruikte voor de lachende politieagent.

De vraag is of Evans haar rol een beetje te serieus neemt of dat ze echt heel boos was. Ze geeft zelfs aan dat ze de bekeuring zelfs niet accepteert.

Transcriptie video

“Dat is geen dagvaarding, toch?” Vraagt ze de agent wanneer hij naar haar autoraam loopt. “Nee, het is een bekeuring omdat u te hard reed,” antwoordt hij. ‘Weet u wel wie ik ben?’ vraagt Evans aan de agent, alsof ze hem wil uitdagen. “Ik heb geen idee,” antwoordt hij.

“Nou, ik ben Lacey Evans en ik accepteer die bekeuring niet.” De agent lijkt geamuseerd en stelt de wedervraag: “Wie is Lacey Evans?” Hij lijkt oprecht verward en glimlacht.

“Een WWE Superstar, en u zou eigenlijk moeten weten wie ik ben!” De agent lijkt zichtbaar geamuseerd en antwoordt: “Sorry mevrouw, dat weet ik niet. Hoe dan ook, hier is de bekeuring.”

“Dat meen je niet! You nasty thing! Ik betaal hem wel!” zegt ze terwijl ze de bon uit zijn hand grist. Vervolgens zegt ze: ‘Nog een vreselijke dag. Canada is verschrikkelijk.” De agent van de RCMP antwoord “Welkom in Edmonton,” en loopt terug naar zijn dienstwagen.

Canadese vriendelijkheid

De agent blijft bijzonder aardig tegen haar, echt Canadees! Sommige agenten kunnen wel wat haantjesgedrag vertonen, maar deze agent bleef rustig en vriendelijk.

Evans ‘anti-Canada’-gevoelens gingen afgelopen weekend nog even door op Twister, waar de Canadese volgers duidelijk lieten merken dat ze niet gediend waren van haar ‘anti-Canada-gevoelens.

Het hoofdbureau van de politie in Edmonton liet weten dat het hele gebeuren niet in scene is gezet en dat de bekeuring volledig gerechtvaardigd was.
Het evenement WWE Live in Rogers Place in Edmonton gaat vooraf aan een volgens evenement in British Columbia volgende maand. De vraag of mevrouw Evens zich dan iets respectvoller zal gedragen ten opzichte van de Canadese wetgeving.

Photo Source: IndianExpress.com

Gerelateerde berichten